mobile-top

Om oss

om-ossMed mer än 50 års erfarenhet inom skogsbranschen tillhör vi de mest erfarna inom säkerhetsarbete med motormanuella arbetsmetoder.

Vi har inte bara varit delaktiga i denna processen utan har varit med och drivit på utvecklingen inom flera områden såsom motorsågar, huggarutrustning, arbetsmetoder, utbildningsmetoder, avverkningsmetoder och säkerhets-arbetet i skogsbruket synnerhet.

Vi har också varit både rådgivande och drivande under processen att ta fram projekt Säker Skogs utbildningssystem, KÖRKORT PÅ MOTORSÅG till de flesta av de nivåer som finns representerade i systemet.

Vi utbildar alla som är intresserade av att bli säkrare och bättre på att köra motorsåg och röjsåg. Vi har utbildat tusentals skogsarbetare, både i Sverige och i många andra länder och vi lovar att vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi är faktiskt bäst på det vi gör!.

Vi anpassar våra kurser efter era behov och kan förstås utbilda och certifiera er för Säker Skogs Motorsågskörkort om ni önskar.

Därför känns det mycket inspirerande att åter igen få vara med och visa upp denna nya produkt som kommer att utveckla säkerhetsarbetet ytterligare, och spara flera människors lidande om de använder sig utav “kast-sågen” vid de situationer som är tillämpligt.

Välkommen att läsa mer om den patenterade och elsäkerhetstestade “THROW-SAW” eller Kast-sågen som vi valt att kalla den.

Agne Bergkvist / Svante Hansson
Ansvariga för utveckling och arbetsmetoder